Storitve

Brezplačno strokovno svetovanje
/files/www.slada.si/storitve/strokovno-svetovanje.jpg

Ob poplavi ponudnikov ogrevalne tehnike in široki možnosti različnih vrst ogrevanja verjamemo, da odločitev o izbiri ogrevanja vašega doma ni enostavna.

 

Z namenom olajšati to odločitev ter pomagati pri izbiri pravega ogrevalnega sistema, so vam na voljo strokovnjaki v tehnični podpori, ki vam bodo brezplačno svetovali in odgovorili na vprašanja. Skupaj boste proučili obstoječe stanje, prisluhnili bodo vašim željam ter v skladu z vašimi pričakovanji svetovali najbolj ustrezno rešitev ogrevanja za vaš dom.

 

Pokličite na 040 736 173 (g. Renato Brodar), 051 626 793 (g. Sandi Kok) ali pošljite mail na elektronski naslov info@slada.si in se dogovorite za termin sestanka v trgovini Slada, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem ustregli.

Potrebujete projekt strojnih instalacij?
/files/www.slada.si/storitve/projekt-strojnih-instalacij.jpg

Sodelujemo z različnimi podjetji za projektiranje, ki vam izdelajo projekt strojnih instalacij. Načrt strojnih instalacij lahko obsega:

 

  • Načrt ogrevanja
  • Načrt hlajenja
  • Načrt prezračevanja
  • Načrt plinskih instalacij
  • Načrt vodovodnih instalacij in kanalizacije


Pri projektiranju različnih sistemov težijo k varčni rabi energije in uporabi okolju prijazne tehnike. Stopite v kontakt z nami in z veseljem vam bomo predlagali ustrezno podjetje, ki vam bo kakovostno izdelalo projekt strojnih instalacij.
 

Kakovostna vgradnja strojnih instalacij
/files/www.slada.si/storitve/vgradnja-strojnih-instalacij.jpg

Ključen moment za brezhibno delovanje vodovodnega in ogrevalnega sistema je kakovostna vgradnja le – tega.


Obrnite se na nas in vam bomo pomagali pri izbiri strokovnjaka – monterja, ki vam bo pravilno vgradil celoten sistem. Monterji s katerimi sodelujemo so opravili izobraževanja in so ustrezno usposobljeni za montažo našega prodajnega programa.
 

Servis in garancija
/files/www.slada.si/storitve/servis-garancija.jpg

Stabilnost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo naših prodajanih izdelkov lahko zagotavljamo le s pomočjo pooblaščenih serviserjev po celotni Sloveniji. Serviserji so strokovno izobraženi in usposobljeni za upravljanje z našimi sistemi, zato svetujemo, da servis vaše naprave prepustite njim:

 


Večina naših izdelkov ima dvoletno garancijo, ki jo uveljavljate s potrjenim garancijskim listom s strani pooblaščenega serviserja, ki je vašo napravo tudi zagnal.