/files/www.slada.si/storitve/acv.jpg

Vodilni belgijski in priznan evropski proizvajalec ogrevalnih sistemov vrhunske kakovosti. Inovativnost v ogrevalnih sistemih ima že 90 letno tradicijo. Proizvodne obrate ACV International najdemo v Belgiji, ZDA in Veliki Britaniji ter številnih sestrskih podjetjih po svetu.

icon link
/files/www.slada.si/storitve/karodi-dimniski-sistemi.jpg

Podjetje Karodi je družinsko podjetje, ki neprenehoma deluje že več kot 25 let. Zadnjih 20 let se ukvarja predvsem z dimniki iz nerjavne pločevine in z vsem, kar tak program zajema. Za lastne proizvode ima podjetje slovenska potrdila o skladnosti z DIN standardi.

icon link
/files/www.slada.si/storitve/uponor.jpg

Podjetje Uponor razvija celovite sisteme, ki vključujejo katerikoli delček, ki ga potrebujete za uspešno opravljeno delo. Moderne hiše morajo biti opremljene z visoko-kakovostno in zanesljivo vodovodno instalacijo. Uponor nudi inovativno tehnologijo, vrhunsko kakovost in sisteme, ki so enostavni za vgradnjo / namestitev. Vse to vam omogoča dokončanje projektov pred predvidenim rokom, zmanjšanje števila delovnih ur in zmanjšanje stroškov.

icon link
/files/www.slada.si/storitve/bial.jpg

Podjetje BIAL je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1995. S svežimi idejami in kreativnostjo se je razvilo v inovativno in moderno podjetje, ki v skladu s trendi uvaja nove produkte. S svojimi izdelki in tehnološkimi rešitvami želi podjetje prispevati k prijetnenu in zdravemu življenjskemu okolju. Verjamemo, da boste med radiatorji BIAL našli izdelek zase.

icon link
/files/www.slada.si/storitve/kolpa-san.jpg

Podjetje Kolpa, d.d. je eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi. Izdelki za opremo kopalnic Kolpa San so vrhunske kakovosti in imajo izredne tehnične lastnosti.

icon link
/files/www.slada.si/storitve/stern.jpg

Tradicija, strokovnost, ažurnost in zadovoljstvo kupcev so vodila podjetja Štern. Ponudimo vam lahko široko paleto izdelkov, vse od orodij, odtočne tehnike, bakrenih inštalacij pa do lotnega materiala.

icon link
/files/www.slada.si/storitve/mitsubishi.jpg

Mitsubishi Electric je vodilni svetovni proizvajalec klimatskih naprav za stanovanjske, poslovne in industrijske namene. V kolikor iščete energijsko učinkovito klimatsko napravo, ki jo odlikuje tiho delovanje, je Mitsubishi Electric pravi naslov za vas.

icon link
/files/www.slada.si/storitve/fragmat.jpg

Podjetje Fragmat je slovensko proizvodno podjetje, ki šteje obletnice skupaj s samostojno Slovenijo. Sodobna tehnologija podjetju omogoča proizvodnjo široke palete izdelkov iz ekspandiranega polistirena (EPS), bitumenskih izdelkov, plošč za talno ogrevanje,... Skupina zajema sedem tovarn stiropora in dve tovarni bitumenskih hidroizolacijskih materialov.

icon link
/files/www.slada.si/storitve/helios.jpg

Helios prezračevalni sistemi s povratkom toplote odpadnega zraka omogočajo zdravo bivanje in prihranek energije že več kot 1000 slovenskim družinam.

icon link
/files/www.slada.si/storitve/imp.jpg

Visoko energetsko učinkovite obtočne črpalke, ki ustrezajo regulativi glede energetskega indeksa EEI od 01.01.2013.

icon link